Groups

svder l Denne uges bekrp

Mark Warburton indrømmer Nottingham Forests brændende varme sæde er et risikabelt job | Nick Miller
Ting er ikke meget bedre 14 miles væk. I slutningen af ​​denne sæson vil det være 24 år siden en tårer Brian Clough forlod Manchester City Trøjer City Ground dugout for sidste gang. Efter at have guidet skov til successive europæiske cups i 1979 og 1980 sluttede Clough sin 18. sæson den 1. maj 1993 med et nederlag på 2-0 af Sheffield United, som forseglet nedrykning.
Udelukkende korte genoplivninger under Frank Clark og Dave Bassett og tre sæsoner i League One-ørkenen mellem 2005 og 2008, den anden fase er, hvor Forest er blevet siden siden. Af klubberne nu i mesterskabet har kun Ipswich, der er i deres 14. successive sæson, været der længere.
Juventus Trøjer
Denne uges bekræftelse på, at Mark Warburton vil være Forests 34. permanente manager for at erstatte viceværten Gary Brazil, betød, at der er blevet udnævnt fire udpeget siden Cloughs sidste kamp på den følelsesmæssige sene forårsdage som i de foregående 86 år af klubbenes historie. Langt fra at være isolerede tilfælde er Forest og Derby’s quickfire omsætning af ledere en tendens, der er blevet normen i divisionen, som aldrig sover. Warren Joyce sankning af Wigan fik ham til den 14. manager til at forlade sin stilling denne sæson – en tredjedel af alle afgangene fra de fire øverste divisioner.
‘Vi er bekymrede over ledernes store omsætning, især i mesterskabet, hvor vi fortsætter med at opleve en alarmerende ildkultur,’ siger Richard Bevan, der har været direktør for League Managers Association siden 2008. ‘Fodbold ledelse, som ethvert andet lederskab, kræver tid og støtte for at udvikle talent. Der er for øjeblikket for meget talent tabt til spillet.